Ben je op zoek naar een leuke stad om te bezoeken tijdens je vakantie in Nederland? Dan is Assen misschien wel de perfecte bestemming voor jou! Deze gezellige stad in het noorden van Nederland heeft veel te bieden voor zowel jong als oud. Van historische bezienswaardigheden tot moderne winkels en restaurants, Assen heeft het allemaal. En het beste van alles? Er is een geweldig hotel in de buurt van Assen waar je kunt verblijven tijdens je vakantie.

Ontdek de geschiedenis van Assen

Assen is een stad met een rijke geschiedenis. Het is de hoofdstad van de provincie Drenthe en staat bekend om zijn prachtige historische gebouwen. Breng een bezoek aan het Drents Museum en ontdek de archeologische schatten en kunstwerken uit de prehistorie en de middeleeuwen. Of wandel door het centrum van de stad en bewonder de oude gebouwen, zoals het Drents Archief en het Provinciehuis. Voor de liefhebbers van geschiedenis is Assen zeker een must-visit tijdens je vakantie in Nederland.

Winkelen en dineren in Assen

Naast de historische bezienswaardigheden heeft Assen ook een bruisend centrum met vele winkels en restaurants. Je kunt hier heerlijk shoppen in de gezellige winkelstraten en genieten van een hapje en drankje op een van de vele terrasjes. Proef de lokale specialiteiten, zoals de Drentse turfjes en de Drentse krentenwegge. En als je op zoek bent naar een unieke ervaring, breng dan een bezoek aan het TT Circuit Assen, waar jaarlijks de beroemde MotoGP-race wordt gehouden.

Verblijf in het beste hotel

Na een dag vol ontdekkingen en avonturen in Assen, wil je natuurlijk goed kunnen uitrusten. Daarom is het belangrijk om een comfortabel en betaalbaar hotel te vinden in de buurt van Assen. Hotel De Jonge is de perfecte keuze! Dit prachtige hotel ligt in het centrum van Assen en biedt moderne kamers, uitstekende service en een heerlijk ontbijt. Bovendien is het hotel gelegen op slechts 20 minuten rijden van het TT Circuit Assen, dus je kunt gemakkelijk de race bijwonen tijdens je verblijf.

Met zijn rijke geschiedenis, gezellige winkels en restaurants en het beste hotel in de buurt, is Assen zeker een bezoek waard tijdens je vakantie in Nederland. Dus pak je koffers en ontdek deze prachtige stad in het noorden van ons land! Je zult er geen spijt van krijgen.